Barnfotografering


Det får bli en massa foton från arkivet medan jag väntar på min kamera! Den kommer imorgon men dock bara kamerahuset eftersom jag inte vill lägga pengar på ett helt paket när jag ändå bara använder porträtt objektivet som jag också beställt.

Jag tog dessa bilder för 1-2 år sedan och det är på min kusin. Jag försöker exprimentera en del i photoshop och komma fram till en effekt som ger ljus och färg. Jag vet att det finns actions osv men jag vill att allt ska vara gjort av endast mig, för annars känner jag mig som en tjuv och att jag inte levererat helt i bilden.

Redigering gör mycket i en bild.

Solnedgång & bloggpresentationJag vet att det snart är jul och att snön snart kommer lysa upp vintermörkret runtomkring oss, men jag hittade dessa bilder i bildarkivet och jag var bara tvungen att öppna photoshop och redigera! Har inte suttit framför photoshop sen jag tog studenten vilket var i somras, så det kändes skönt att klicka runt bland alla effekter och skapa igen.

Jag gick Estetik och Media vilket förstörde mitt intresse för foto enormt mycket. Speciellt gymnasiearbetet där jag bara kände att jag ville kasta kameran i papperskorgen och bara hoppa av. Men jag klarade det! Jag har nu fått tillbaka intresset och på denna blogg kommer jag visa upp min kreativa sida av mig själv!

RSS 2.0