Umemodellen

Igår var jag hos Umemodellen och fotograferade.
Det var ritkigt kul och jag träffade många nya roliga människor, även om dem flesta va vuxna, men alltid kul att vara social oavsett åldrar.

Vi fotograferade i studio med en jätte fin och snäll modell. Hon var underbar. Så detta gjorde mig riktigt taggad på mer! Bra första intryck iallafall.


 

Privat eller inte ?

Jag tänkte bara kika in och säga att det nog blir massor med bilder på tisdag, eftersom jag då ska fotografera modeller i fotoföreningen jag gick med i förra veckan. Ska bli spännande.

Jag vet inte vad jag vill med denna blogg heller. Jag är så himla van att skriva av mig men jag vill inte att denna blogg ska handla om mitt privatliv, men vill bara ta upp en del underbara saker som hänt i mitt liv på sistone. Men nej!.. Denna blogg ska bara visa mina fotografier. Eller vad tycker ni ? Är så himla kluven angående den frågan..

 

Min julafton.

Bättre sent än aldrig.

Här har ni en liten del av mina julafton i bilder. Mer kommer senare! Sitter för tillfället med min broder och kollar på The lovely bones som går på tv. Skrek till av lycka då jag knappade på 5an och såg att den gick och just hade börjat. Denna film är en av dem sorgligaste filmerna jag sett, och en av dem bästa. Rekomenderar den starkt iallafall!

 

RSS 2.0