En stor svacka.

Jag har en svacka just nu som jag försöker ta mig ur.

Jag har varken orken att fotografera, blogga eller ens svara på era underbara kommentarer (som jag är tacksam över något så otroligt!). Jag orkar inte göra något alls längre och jag tror jag vet vad det beror på, och det beror på detta mörker. Jag ser inget hopp alls om min framtid, om mitt liv eller om mig själv.

Jag är som ett vandrande skal som bara finns för att finnas, och jag orkar knappt kliva upp för att gå till praktiken, men jag gör det enbart för att jag vill ha pengarna i slutet av månaden. Även om jag gillar stället där jag praktiserar, och människorna där så räcker inte det. Jag känner att jag vill ha mer i mitt liv, men som känner aldrig kommer komma hända, och det är bara jag som kan se till att allt det där händer. Det är mitt ansvar för mitt eget mående, och att ha ansvar över något har aldrig varit min starkaste sida om jag säger så.

Det är svårt. Man ska bygga upp sitt liv, men hur gör man om man inte mår bra, men försöker med allt för att må bra men sen inte har orken för att man är så trött. Det slutar bara med att min tillit till mig själv förvärras, och jag litar inte alls på mig själv att jag kan klara av att ta hand om mig själv HELA livet.
Är det någon där ute som känner åtminstone lite som jag gör, eller är det bara jag?

RSS 2.0