Mitt rum.

Från att ha bott i en liten skrubb (känns det som) till att bo i mitt gamla rum som är 3 gånger så stort, kände jag att jag ville fotografera och visa er min fina boning, skämtåsido.


Mina fina smycken från Ebay. Jag älskar smycken som är formade som djur, och ja, jag älskar ugglor. Jag älskar nordiska djur mest. Känns som en del av mig eftersom det är för mig norden där jag är född.
Jag försöker utveckla min trasiga självkänsla till det bättre genom att läsa "Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla" som förvånadsvärt fungerar. Då jag verkligen lägger manken till, och har orken att ta tag i den och verkligen läsa. Men jag känner att jag är mer motiverad och pushad nu då jag inlätt ett förhållande med en kille som jag verkligen vill behålla.

Men det är också nu då jag är i ett förhållande som självkänslan kommer ut från mörkret och visar sin värsta och vidrigaste sida. Oftast i form av svartjuka, oro och rädsla för att bli lämnad, och hjärnspöken som småviskar dagligen om att jag inte duger eller förtjänar detta. Att jag inte förtjänar kärlek helt enkelt.

Jag har hittat lösningar på detta och kanske publicerar det här, eftersom jag inte vet om någon ens bryr sig. Men samtidigt kan jag hjälpa folk i samma situation, för det är sjukt svårt att ändra sina tankebanor och helt och hållet lita på en person då man själv tycker det är omöjligt.
Ögonbrynspudret är också köpt på Ebay och är det bästa köpet jag gjort. Riktigt billigt, och det fungerar jättebra och håller hela dagen. Till och med dagen efter haha. Mascaran är vattenfast och fördelen med det är att fransarna inte tyngs ner, så som dem skulle gjort om den inte var vattenfast.
Minnes hylla sort of.
Detta är min kreativa hörna där jag skapar. Jag har de flesta av mina teckningar upsatta men kan ibland bara bli kritisk då jag tittar på dem, vilket är synd. Medan vissa får mig att stirra och tänka "Kan jag teckna sådär bra?.." haha.. Väntar på nytt material från artistica.nu och är helt ivrig på att de ska komma! Har ett nytt papper som ska vara bättre för blyerts. Jag har ju haft Bleedproof Marker papper som inte fungerar så bra för blyerts. Det blir inte samma "svärta" utan mer bara grått. Så det kommer bli sjukt kul att få!


Skriv gärna en kommentar på vad ni är sugna på att jag ska blogga om. Kan va allt mellan fototips, teckning, tankar, tankar om självkänsla osv.
 
Postat av: Emma - Jekks

fina bilder! kram

2015-03-24 @ 15:31:08 / http://jekksfoton.blogg.se
Postat av: ▲ R O B I N N S

Ringen är jättefin! :)

2015-03-24 @ 15:47:45 / http://robinns.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vilka fina bilder :)

2015-03-25 @ 14:45:32 / http://orsin.blogg.se
Postat av: Maria Ekblad

Vilken fin ring! :)

2015-03-29 @ 16:45:03 / http://dreamsof.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: