Morgonljus.

Som ni ser kan det se lite annorlunda ut på bloggen just nu, jag jobbar på det. Jag försöker inspireras av min favorit fotograf Erika Gerdemark, som är en väldigt skicklig bröllopsfotograf. Jag vill fånga det där ljusa i bilderna och få det att se sådär himmelskt-aktigt ut i redigeringen och jag tycker jag lycckas bättre och bättre. Jag vart väldigt sugen på att designa om min blogg också i nästan samma tema som henne. Gillar det blåa och vita, det ser stilrent och fritt ut. Detta får mig motiverad och får mig att känna mig lika proffsig som henne på något konstigt sätt. Jag mår bra av det iallafall. Även om man ska vara originell, så kan man inspireras av andra liksom, inget fel med det, och så har det alltid varit.

Jag har jobbat på min hemsida inför mitt företag också, som ni kan hitta genom att klicka här. Försöker uppnå samma typ av tema där med, och ni kan på hemsidan hitta lite äldre bilder som inte finns på denna blogg.

Canon eos 700d + Sigma 30mm f/1.4
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så söt och fina bilder :D

2015-03-15 @ 20:49:04 / http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Victoria

Så mysiga bilder :)

Orkade dock inte läsa texten då det var för ljus mot bakgrunden. Men ser ju som sagt att du inte är klar med designen :)

2015-03-16 @ 15:47:58 / http://impalaa.blogg.se
Postat av: Cissi

Det där såg skönt ut ;)

2015-03-19 @ 13:32:27 / http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: